Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@10:53:54 GMT

برنامه‌های هفته سلامت روان در استان مرکزی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۹۳۷۴

برنامه‌های هفته سلامت روان در استان مرکزی اعلام شد

زهرا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: با توجه به  شروع هفته سلامت روان از هجدهم تا ۲۴ مهرماه سال جاری با شعار سلامت روان در جهانی نابرابر و بزرگداشت این هفته، اداره کل بهزیستی استان مرکزی به عنوان یکی از متولیان سلامت روان؛ برنامه‌های متنوع و فعالیت‌های گوناگونی را در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هفته سلامت روان فرصتی است برای ارتقاء آگاهی‌های عمومی مردم در خصوص اهمیت سلامت روان و همچنین  تغییر و اصلاح نگرش در خصوص بهداشت روان، به ویژه بعد از شروع بیماری کرونا میزان استرس‌ها و اضطراب ها و تنش‌ها بیش از گذشته افزایش یافته است و سلامت روان افراد جامعه را در معرض تهدید قرار داده است.

وی اظهار داشت: این موضوع ضرورت توجه به دریافت مشاوره‌های روانشناختی را بیش از گذشته نشان می‌دهد. 

امینی خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی با راه‌اندازی مراکز متعدد استفاده از کارشناسان خبره در مراکز مشاوره؛ دولتی و خصوصی و مداخلات کارآمد روانشناختی، بهره مندی عموم مردم از خدمات رایگان خط صدای مشاور، راه اندازی مراکز سلامت محلی و  گروه‌های همیاران سلامت در محلات اقدامات موثری انجام داده  به طوری که در سال ۱۳۹۹  تعداد ۴۶ هزار و ۹۶۰ خدمت روانشناسی و مشاوره‌ای  در مرکز مشاوره تلفنی  ۱۴۸۰ این اداره کل  ارائه شده است.

امینی گفت: اغلب مردم از اهمیت حفظ سلامت جسمانی خود آگاهند و برای کسب اطمینان از سلامتی خود، از روش هایی همچون ورزش منظم، تغذیه مناسب و آزمایش های پزشکی استفاده می‌کنند. اما تعداد کمی از مردم به اهمیت حفظ سلامت روانی خود واقف هستند، نیاز است با رویکردی پیشگیرانه و بهره گیری از روانشناسان و مددکاران تغییرات اساسی در شیوه و سبک زندگی این افراد رخ دهد.

مدیرکل بهزیستی استان با تاکید بر اینکه یکى از مسائل مهم جهان امروز مسئله بهداشت و سلامت انسان است، افزود: بدون شک، سلامت جسمانى و روانى افراد جامعه اهمیت بسزایى دارد، تأمین سلامتى اقشار جامعه یکى از مسائل اساسى هر کشورى است که باید آن را از سه بعد جسمى، روانى و اجتماعى مدنظر قرار داد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: در حال حاضر بهداشت روانى به عنوان یکى از رشته‌ها و موضوعات اساسى، مورد توجه سازمان بهداشت جهانى است و یک قسمت مستقل را در این سازمان جهانى به خود اختصاص مى دهد، در هر دو مفهوم بهداشت روانى، نقش فرهنگ، آداب و رسوم خانوادگى و اجتماعى و شرایط محیطى مورد تأکید قرار مى گیرد.

امینی اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی در رابطه با سلامت روان دو هدف دارد، اول ارتقاو پیشگیری و دوم درمان و بهبودی، بی شک نقش ارتقا و پیشگیری مهم‌تر و مقرون به صرفه‌تر است، متاسفانه مردم کشور ما اهمیت زیادی به سلامت روان نمی‌دهند، شاید این امر به دلیل نداشتن اطلاعات در این مقوله است.

وی  بیان داشت: جامعه‌ای که سلامت روان دارد، ترافیک، قتل، جنایت، اعتیاد، طلاق و... در آن کمتر اتفاق می افتد، هم چنین سلامت روان در سلامت جسمانی نیز نقش بسزایی دارد، بهداشت روان با شناخت، رفتار و سلامتی احساسی ما در ارتباط است، برای کاهش عوارض ناشی از کم توجهی به سلامت روان باید مداخله مثبت و اندیشمندانه برای مقابله با شرایط نامناسب قبل از آنکه منجر به اختلال یا ناتوانی شود و هدف آن حفظ سلامت و بهداشت افراد است را بکار گیریم.

امینی افزود: درخصوص راهکارهای پیشگیرانه در سلامت روان انجام بررسی‌­های دوره­ای نیازسنجی با هدف به­روز کردن اولویت­های ارتقای سلامت روان جامعه، آموزش و آگاه­سازی تمام مردم در مورد سلامت روان، تقویت مهارت­‌های مرتبط با سلامت روان، مانند مهارت‌های زندگی، مهارت­‌های فرزندپروری، مهارت­‌های شغلی و مهارت­‌های زندگی سالم، ایجاد و تقویت سامانه‌های حمایت اجتماعی، مداخله‌های اجتماعی با هدف کاهش استرس و ارتقای سلامت روان، تاب‌آوری فردی  تقویت شبکه‌­های ارتباطی محله­‌ای، مشارکت شهروندان و فعالیت­‌های محله‌­ای توانمندسازی اجتماع، مداخله در بحران برای وضعیت­هایی مانند طلاق، جدایی، بلایا و آسیب­های دیگرو....دارای اهمیت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زهرا اميني مديركل بهزيستي استان مركزي سلامت روان مهارت زندگي بهداشت روان سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  وبدا، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت:  به دستور رئیس جمهوری در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، همه ی دستگاه های اجرایی موظفند برای تامین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت 2 ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

محمد اسماعیل مطلق گفت: امنیت غذایی و غذای سالم در اولویت برنامه های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟