Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@18:49:13 GMT

واکسن تنها راه نجات از کرونا نیست

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۱۲۲۷

واکسن تنها راه نجات از کرونا نیست

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسب هفته سلامت روان اظهار کرد: امروز روز شروع هفته سلامت سلامت روان هستیم و مراقبت سلامت روان برای همه شروع شده است. با شیوع کووید ١٩ که پیامد‌های بسیاری داشته است توجه به سلامت روان می‌تواند کمک باشد تا قدمی در این زمینه برداشته است و امیدواریم با کمک همه دست اندرکاران بتوانیم شروع خوبی داشته باشیم و در زمینه ارتقا سلامت روان مردم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نقش سیاستگذاران و اصحاب رسانه در سلامت روان بسیار اهمیت دارد و مردم دنبال انتقال خبر‌های خوش و امید و نشاط و آرمان‌های هستند که آن را دنبال می‌کنند و حتی خبر‌های منفی را می‌توان به نحو مناسب انتقال کرد و مردم امیدشان به برنامه ریزی سیاستگذاران در حوزه سلامت، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و مردم امیدشان دارند سیاستگذاران دولت سیزدهم بتوانند شرایط جامعه را بهبود بخشند و همدلی مردم در ارتقا سلامت روان بسیار موثر است.

حیدری اظهار کرد: ١٩ مهر نقش تحریم‌ها بر سلامت روان مردم مورد بررسی قرار می‌گیرد و تحریم‌ها برای ما امید کردن مردم و از داخل پوشاندن جامعه است و مردم ۴ دهه است با تحریم‌ها و بد عهدی در حوزه‌های مختلف از جمله دارو و واکسن مواجه بودند و در کشور‌های مختلف با کشت و کشتار و بمب گذاری مواجه هستیم و همدلی و همراهی مردم برای برون رفت از شرایط کمک کننده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: رابطه منصفانه خدمت دهندگان در حوزه مشاوره شعار روز ٢٠ مهر هفته سلامت است و ارتباط فرد مشاوره دهنده برای بهبود سلامت روان بسیار اهمیت دارد و باید ارتباط‌ها بهتر شوند و مردم از مشاوره گرفتن لذت ببرند و یکی از موضوعات در سلامت انگ زدن است و گاهی ممکن است فردی دچار مشکلی شود و برخی با انگ زدن فرد را دچار چالش کنند و متاسفانه ما با انگ هوایی، چون «فرد دیوانه شده است» مواجه هستیم.

حیدری بیان کرد: ما باید به واکسیناسیون بالای ٨۵ درصد برسیم و این اعداد بر اساس سویش‌های مختلف کرونا گزارش می‌شود و با واکسن سیستم ایمنی پایه تقویت می‌شود تا کمترین آسیب در مواجهه با ویروس را داشته باشیم و هر چه تعداد افراد بیشتری واکسینه شوند میزان مرگ و میر کاهش پیدا خواهد کرد و اگر ایمنی پایه را کسب کنیم امیدواریم کمترین میزان فوت، بستری و ابتلا را داشته باشیم و از طرفی باید توجه داشت با واکسن تنها مشکل کرونا برطرف نمی‌شود و رعایت فاصله گذاری باید توجه شود و حتی افرادی که دو دوز واکسن زده اند، ممکن است مبتلا شوند و احتمال فوت نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه برای تشکیک‌ها در فضای مجازی برخی از مردم از واکسیناسیون امتناع می‌کنند و از مردم درخواست می‌کنیم و همانطور که سازمان جهانی برای بازگشایی سیاست دولت این است با حصول ایمنی پایه بازگشایی‌ها صورت گیرد و مردم هم خسته شده اند، اما بعد از بازگشایی رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به خود مردم بر می‌گردد و در هفته آینده پیشنهاد‌ها برای قرنطینه هوشمند به ستاد کرونا داده می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا ویروس کرونا سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است

بر اساس مطالعه‌ای که در نشریه طب کودکان جاما منتشر شده است، آمادگی جسمانی در میان کودکان و نوجوانان ممکن است از بروز علائم افسردگی، اضطراب و اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی (ADHD) محافظت کند.

به گزارش زومیت، مطالعه‌ی جدید همچنین نشان داده است که عملکرد بهتر در فعالیت‌های قلبی عروقی، قدرت و استقامت عضلانی با محافظت بیشتر در برابر بیماری‌های روانی اشاره‌شده مرتبط هستند. محققان این ارتباط را «وابسته بهو اشاره کردند که کودک یا نوجوانی که تناسب اندام بیشتری دارد ممکن است احتمال کمتری برای ابتلا به یک اختلال سلامت روانی داشته باشد.

این یافته‌ها در بحبوحه‌ی افزایش تشخیص‌ مشکلات سلامت روان در میان کودکان و نوجوانان، در ایالات متحده و دیگر کشورها به دست آمد. افزایش این مشکلات باعث شده است تا تلاش‌هایی به‌منظور یافتن راهکار برای درک و مهار آن‌ها انجام شود.

مطالعه‌ی جدید که توسط محققان در تایوان انجام شد، داده‌های دو مجموعه‌ی داده‌ی بزرگ را با هم مقایسه کرد: آزمون‌های ملی تناسب اندام دانش‌آموزان تایوان که عملکرد تناسب اندام دانش‌آموزان را در مدارس اندازه می‌گیرد و پایگاه‌داده‌ی تحقیقات بیمه‌ی ملی که دعاوی پزشکی، نسخه‌ها‌ی تشخیصی و دیگر مدارک پزشکی را ثبت می‌کند. محققان به نام دانش‌آموزان دسترسی نداشتند، اما توانستند از داده‌های بی‌نام‌ونشان برای مقایسه‌ی نتایج آمادگی جسمانی و سلامت روان دانش‌آموزان استفاده کنند.

خطر ابتلا به اختلال سلامت روان با سه معیار برای آمادگی جسمانی سنجیده شد: سلامت قلب که با زمان تمام‌کردن یک دوی ۸۰۰ متر توسط دانش‌آموز، استقامت عضلانی که با تعداد درازونشست‌های انجام‌شده و قدرت عضلانی که با پرش طول ایستاده اندازه‌گیری شد.

بهبود عملکرد در هر فعالیت با خطر کمتر اختلال سلامت روان مرتبط بود. به عنوان مثال، کاهش ۳۰ ثانیه‌ای در زمان دوی ۸۰۰ متر در دختران با خطر کمتر اضطراب، افسردگی و A.D.H.D همراه بود و در پسران، با اضطراب کمتر و خطر ابتلا‌ی کمتر به A.D.H.D همراه بود.

افزایش پنج درازنشست در دقیقه با کاهش اضطراب و خطر ابتلا به اختلال A.D.H.D در پسران و با کاهش خطر افسردگی و اضطراب در دختران همراه بود.

محققان در مقاله نوشتند: «این یافته‌ها پتانسیل سلامتی قلبی-تنفسی و عضلانی را به عنوان عوامل محافظتی در تعدیل شروع اختلالات سلامت روان در بین کودکان و نوجوانان نشان می‌دهد.»

آن‌ها افزودند که قبلاً تصور می‌شد سلامت جسمی و روانی مرتبط هستند، اما تحقیقات قبلی عمدتاً بر پرسشنامه‌ها و گزارش‌های شخصی تکیه کرده بود، در حالی که مطالعه جدید از ارزیابی‌های مستقل و استانداردهای عینی استخراج شده بود.

دکتر ویویک اچ. مورتی، جراح عمومی، سلامت روان را «بحران سلامت عمومی تعیین‌کننده‌ی زمان ما» نامیده و سلامت روان نوجوانان را محور مأموریت خود قرار داده است. در سال ۲۰۲۱ او یک توصیه‌ی عمومی نادر در مورد این موضوع صادر کرد. آمارها در آن زمان روندهای نگران‌کننده‌ای را نشان دادند: از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۹، نرخ خودکشی برای آمریکایی‌های ۱۰ تا ۱۹ ساله ۴۰ درصد و مراجعات اضطراری مربوط به خودآزاری ۸۸ درصد افزایش داشت.

برخی از سیاستگذاران و محققان، استفاده‌‌ی زیاد از شبکه‌های اجتماعی را عامل افزایش شدید مشکلات سلامت روان می‌دانند، اما تحقیقات محدود و یافته‌ها گاهی متناقض بوده است. کارشناسان دیگر این نظریه را مطرح می‌کنند که استفاده‌ی زیاد از صفحه‌نمایش به‌ جای خوابیدن، ورزش و فعالیت‌های حضوری که همگی برای رشد سالم حیاتی هستند، سلامت روان نوجوانان را تحت‌تاثیر قرار داده است. مطالعه‌ی جدید از ارتباط بین آمادگی جسمانی و سلامت روان پشتیبانی می‌کند.

نویسندگان مطالعه نتیجه گرفتند: «یافته‌ها بر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد برنامه‌های آمادگی جسمانی هدفمند تأکید می‌کند. چنین برنامه‌هایی پتانسیل قابل‌توجهی به عنوان مداخلات پیشگیرانه اولیه در برابر اختلالات روانی در کودکان و نوجوانان دارند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد