Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 3 اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز به تشریح برنامه‌های هفته سلامت در استان فارس پرداخت و گفت: شعار امسال هفته سلامت «مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» انتخاب شده است.
وی با بیان اینكه برای هر روز هفته سلامت یك عنوان انتخاب شده است كه متناسب با آن برنامه‌های مختلفی در سطح استان اجرا می‌شود، افزود: دسترسی عادلانه به خدمات سلامت، آموزش ركن سلامت، مشاركت اجتماعی و سلامت، مراقبت‌های اولیه بهداشتی و سلامت روان، سلامت در حوادث و بحران‌ها، سبك زندگی سلامت محور و سلامت، جمعیت و خانواده عناوین روزهای هفته سلامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همتی از برگزاری بیش از یك هزار و 350 سمینار و جلسه در زمینه مراقبت‌های اولیه بهداشتی و پوشش همگانی سلامت در مراكز بهداشت، ادارات، كارخانجات، دانشگاه‌ها، پادگان‌ها، مدارس، فرهنگسراها و مساجد خبر داد و گفت: طی هفته سلامت بیش از 200 پایگاه موقت آموزشی در مناطق پر رفت و آمد برپا شده‌اند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز، برپایی بیش از 310 ایستگاه سلامت، سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در تمام شهرستان‌ها، برگزاری بیش از 300 جشنواره غذای سالم، اجرای 219 همایش پیاده‌روی خانوادگی و كاركنان ادارات، برگزاری 425 مسابقه ورزشی در مدارس و 180 مورد مسابقه در ادارات، برپایی 330 غرفه سلامت در ادارات، اجرای زنگ سلامت در مدارس، برگزاری 570 تور آموزشی و همایش سفیران سلامت و 38 مسابقه دوچرخه سواری را از دیگر برنامه‌های هفته سلامت در استان فارس اعلام كرد.
وی همچنین گفت: در گذشته بیماری‌ها واگیردار بود اما با واکسیناسیون و ارتقای آگاهی مردم، این نوع بیماری‌ها کاهش یافت و در مقابل بیماری‌های غیرواگیر افزایش پیدا کرد.
همتی از تدوین سند سلامت استان فارس خبر داد و گفت: در این سند سهم هر سازمان مشخص شده كه در مرحله نهایی شدن است و قرار است زیر نظر استانداری اجرا شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شیراز در ادامه به بحث سلامت روان اشاره كرد و گفت: برای تأمین سلامت روان دستگاه‌های مختلفی باید همكاری داشته باشند و ما می‌توانیم در زمینه آموزش و مشاوره همكاری داشته باشیم كه در این راستا به ازای هر 50 هزار نفر جمعیت یك كارشناس ارشد سلامت روان را در مراكز جامع سلامت مستقر می‌كنیم.
وی یادآور شد: در بهمن‌ماه سال گذشته یك آزمون برگزار كردیم و طی آن 80 نفر از كارشناسان ارشد سلامت روان را به كارگیری می‌كنیم كه اكنون در مرحله مصاحبه هستند و این‌ها قرار است كه آموزش‌های لازم را به مردم ارائه دهند.
همتی با تأكید بر اینكه به طور كلی تأمین سلامت روان یك كار بین بخشی بسیار بزرگ است، به بحث سلامت مدارس اشاره كرد و گفت: به زودی شورای عالی سلامت مدرسه تشكیل می‌شود كه در آن بحث بوفه مدارس را به نتیجه نهایی خواهیم رساند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي هفته سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان اینکه «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

وی افزود: در این دستورالعمل کاملاً برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

وی در ادامه گفت: روزهای ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و … مد نظر قرار گیرد.

وی یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتماً در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و … از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

کد خبر 6097073 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان